Buscar este blog

domingo, 18 de mayo de 2014

GUANYEM-NOS EUROPA




El proper diumenge 25 de Maig Europa té una cita amb les urnes per escollir els seus representants al Parlament Europeu.

Aquests dies de campanya electoral a Calella, he pogut constatar una apatia important per part de ciutadans i partits polítics ( amb comptades excepcions) i parlant amb la gent pel carrer, n'hi ha molts que no saben per què hi ha eleccions ni quina importància tenen.

Catalunya està en un procés de canvi, canvi en la relació amb l'Estat espanyol i canvi en la manera de voler organitzar el nostre esdevenidor social, econòmic, polític i de convivència.

Tenim anunciada una consulta per decidir el nostre futur el proper dia 9 de Novembre i des de l'Estat espanyol i des de partits polítics d'obediència espanyola, es posen sobre la taula les set plagues d'Egipte per Catalunya en cas de voler-nos separar; ens amenacen amb l'ostracisme més ferotge i amb l'oblit mundial.

La majoria dels catalans estem convençuts que la independència de Catalunya, que no serà fàcil d'aconseguir i que serà dura al principi, ens portarà unes cotes de millora social, econòmica i política molt més grans i beneficioses que continuar amb la pertinença a l'Estat espanyol.

Europa comença a mirar a Catalunya i el seu procés i com més desastres vaticina el Govern espanyol, més curiositat sent el mon per saber com es desenvolupa el nostre procés.

Per això, si Europa ens mira, nosaltres no li podem girar l'esquena. Necessitem una veu forta a Europa i demostrar que Catalunya no renuncia a Europa. El dia 25 de Maig les urnes a Catalunya s'han d'omplir de paperetes, sigui quina sigui la opció que es trii però s'ha de guanyar a l'abstenció.



Si votem massivament el 25M serà més fàcil votar el 9N