Buscar este blog

lunes, 17 de febrero de 2014

Catalunya, una Nació sense Llibertat


La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha deplorat aquest dilluns 17 de febrer de 2014,  que, a parer seu, "a Catalunya no hi ha llibertat". "Els primers que parlen de procés democràtic menystenen la llibertat dels catalans", ha etzibat Camacho després que el president de la Generalitat, Artur Mas, instés l'empresariat català a implicar-se en el procés cap al dret a decidir del país.
La Sra. Camacho te tota la raó. A Catalunya no hi ha llibertat.
No hi ha llibertat per exercir el dret a decidir el futur d'aquesta gran Nació. Què millor exercici de llibertat que poder votar. 

No hi ha llibertat per poder seguir amb la immersió lingüística que la immensa majoria dels diputats del Parlament de Catalunya i per tant representants del poble, varen votar en la LEC. La llengua representa en fonament de la cultura catalana i és i serà la millor eina per la cohesió social.
No hi ha llibertat per poder decidir si una dona pot o no seguir amb el seu embaràs, que prendre una decisió tan dura com avortar no pugui exercir-se amb total reflexió i serenor.
No hi ha llibertat per que les decisions del poble què és lliure i sobirà, puguin arribar a ser el que el poble vol. La tutela dels tribunals espanyols escapça una vegada i un altra les decisions del Parlament de Catalunya.
No hi ha llibertat per poder invertir els nostres diners en el que necessitem. El dèficit fiscal que tenim amb l'Estat espanyol fa que Catalunya estigui obligada a pidolar ajuts financers que amb interessos s'han de tornar i que, es venen, com que, gracies a l'Estat, Catalunya por pagar les seves factures.

Però si que hi ha prou llibertat per que personatges com la Sra. Sánchez Camacho i d'altres que combreguen amb les seves mateixes idees i lleialtats, es puguin expressar com ho fan i no s'exerceixi sobre ells cap acció contraria a la democràcia i a la llibertat d'expressió, valors que Catalunya té en el seu ADN.
Pobre terra meva que has de ser trepitjada pels peus de gent que només et veu com una mamella de la que anar munyint la riquesa que tens!!!

Està arribant el dia en que l'Estat espanyol sentirà com de fort és el clam de LLIBERTAT dels catalans.


No hay comentarios:

Publicar un comentario