Buscar este blog

martes, 29 de mayo de 2012

Una escola per Calella

Durant molts anys s'ha estat buscant la sol·lució a la ubicació de l'Escola Dr. Carles Salicrú que porta en un emplaçament provisional des del record dels temps.
Anys perduts en innumerables gestions davant el Departament d'Ensenyament que mai va aprovar les propostes fetes des de l'Ajuntament.
El mes de juliol passat, l'actual equip de govern comença nous contactes amb el Departament amb un canvi substancial en la orientació: S'ofereix com a seu de l'escola un edifici singular; la Fàbrica Llobet i Guri. No cal dons fer un edifici de nova planta. Cal rehabilitar-ne un d'existent.
Amb una situació ideal al vell mig de Calella, rodejat del Parc Dalmau, les instal·lacions esportives de la Muntanyeta i un seguit de complements d'espai en la mateixa Fàbrica.
Una Escola amb aquestes característiques ha de ser un eina d'ensenyament molt valuosa. Poder ser a prop de tot arreu, no necessitar transport escolar per desplaçar a la majoria de la mainada, disposar de l'equipament escolar en un sol nivell, sense escales; amb els espais necessaris.
Crec que l'elecció feta per l'Ajuntament i ratificada per Ensenyament ens demostra que quan la voluntat d'avançar existeix, quan el seny s'imposa a la tossuderia, els resultats són molt bons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario