Buscar este blog

miércoles, 21 de noviembre de 2012

Per Catalunya, votem llibertat !!!!


Han estat dues setmanes de molta feina, de sortir al carrer i parlar amb la gent, dues setmanes en que els companys de CiU de Calella han treballat de valent.

Diumenge, Calella votarà el seu futur, com tot Catalunya. Exercir el vot és l'acte més sublim de la democràcia, l'expressió de la sobirania personal i col·lectiva d'un poble.

L'abstenció només reflexa el desencís cap a les opcions polítiques que no acaben de saber estimular al votant. i ara no podem estar desencisats. Tothom ha d'anar a votar, Catalunya necessita de tots els vots en aquestes eleccions tan transcendentals.

S'han definit dos opcions molt clares; la que postula l'estat propi, d'independència i la que manté la unió amb l'estat espanyol.

La crisi en que estem immersos és l'altre vessant que juga fort en les decisions a prendre. Mentre no tinguem la capacitat de gestionar els nostres recursos, de recaptar els impostos, de decidir com volem i com podem gastar els pressupostos, no aconseguirem sortir endavant com a país.

Però a més a més de aquests paràmetres tan importants i que han monopolitzat la campanya electoral, hi ha un programa al darrera que abraça tots els aspectes que el país necessita per avançar. El President Mas ho defineix de manera molt clara; necessitem estructures d'estat.

La meva opció és clara, el meu vot és per la persona que lidera al país, qui aglutinarà les voluntats d'una majoria de catalans disposats a portar fins al final els anhels de llibertat del país.

Us animo a votar, a escollir una opció catalanista i independentista i la millor és CiU, la millor és Artur Mas.


No hay comentarios:

Publicar un comentario